Melon z szynką parmeńską
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2023/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2023/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9d2d06df-c314-4f7b-9574-85b025a0dbe5.jpg)
Melon z szynką parmeńską
Przygotowanie
- Melona obieramy i kroimy w cząstki
- Każdą cząstkę melona owijamy plastrem szynki i spinamy wykałaczką
- Melona z szynką układamy na talerzu
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z melonem.
Autor
Lista składników
- Melon miodowy (450 g)
- Szynka parmeńska (240 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.