fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zielony koktajl porowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c68c8142a-62d1-47af-bdb4-be956aca695f

Zielony koktajl porowy

Przygotowanie

  • Awokado i ogórka obieramy i kroimy na drobne kawałki
  • Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywieniowego.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz równie smaczne, zielone koktajle.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ¼ pora (35 g)
  • 1 ząbek świeżego czosnku (5 g)
  • ½ ogórka zielonego (90 g)
  • ½ awokado (70 g)
  • Sól kłodawska (3 g)
  • Sok z ½ cytryny (40 g)
  • 0,5 l wody gazowanej

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Makaron warzywny z boczniakami

Marchew, pietruszkę, cebulę, czosnek obrać Marchewkę, pietruszkę i cukinię pokroić wzdłuż na plastry i następnie każdy plaster wzdłuż na długie cienkie paski Cebulę i czosnek pokroić w półksiężyce Boczniaki pokroić na połówki lub gdy są…

WIĘCEJ >

Chleb kokosowy

Wymieszać wszystkie składniki razem i wlać do wysmarowanej olejem kokosowym formy.  Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Obrócić bochenek i poczekać, aż całkowicie ostygnie na stojaku przed podaniem. 

WIĘCEJ >

Gołąbki z kapusty włoskiej faszerowane wątróbką kaczą i gruszkami z warzywami grillowanymi

Gołąbki Kapustę należy sparzyć, czyli wyciąć głąb z kapusty i włożyć główkę do garnka z wrzącą wodą Parzyć około godzinę Wyjąć i pooddzielać pojedyncze liście Cebulę obieramy i kroimy w kostkę 2 gruszki przekrawamy, usuwamy…

WIĘCEJ >

Lemoniada bazyliowa

Jedną szklankę wody podgrzewamy i w niej rozpuszczamy cukier. Taki syrop odstawiamy, żeby się ostudził. Następnie blendujemy wszystkie składniki i przecedzamy przez sitko aby pozbyć się resztek listków. Lemoniadę podajemy schłodzoną.

WIĘCEJ >