fbpx
logo
Szukaj
open close

Zielony koktajl porowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c68c8142a-62d1-47af-bdb4-be956aca695f
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Zielony koktajl porowy

Przygotowanie

  • Awokado i ogórka obieramy i kroimy na drobne kawałki
  • Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia zielonych koktajli.

Autor

Ajwendieta
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (500 ml)
  • Ogórek długi (90 g)
  • Awokado (70 g)
  • Sok z cytryny (45 g)
  • Por (35 g)
  • Czosnek (świeży) (5 g)
  • Sól himalajska (2.5 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Szarlotka gryczano – jaglana

Bierzemy miskę i dodajemy masło, mąkę jaglaną i gryczaną, mod, 2 jajka Mieszamy Uzyskane ciasto dzielimy na 2 części Do jednej części dodajemy karob, formujemy kule Owijamy folią spożywczą Wstawiamy do zamrażalki do czasu aż…

WIĘCEJ >

Bulion grzybowy

Dzień wcześniej wsypujemy grzyby do garnka i zalewamy 1l zimnej wody z kranu Zostawiamy na 8 godz. (najlepiej na noc) Rosół dolewamy do grzybów zalanych wodą i zaczynamy gotować Gotujemy na małym ogniu przez 2…

WIĘCEJ >

Makaron warzywny z boczniakami

Marchew, pietruszkę, cebulę, czosnek obrać Marchewkę, pietruszkę i cukinię pokroić wzdłuż na plastry i następnie każdy plaster wzdłuż na długie cienkie paski Cebulę i czosnek pokroić w półksiężyce Boczniaki pokroić na połówki lub gdy są…

WIĘCEJ >

Faszerowane pomidory ze szpinakiem

Kaszę jaglaną gotujemy Rozgrzewamy piekarnik do 190°C Siekamy szpinak, wrzucamy go na rozgrzaną oliwę, podsmażamy przez 4 minuty, dodajemy sól, odstawiamy Przekładamy szpinak do miski, dodajemy kaszę jaglaną, natkę pietruszki i pieprz, mieszamy Pomidory myjemy….

WIĘCEJ >