fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zielony koktajl porowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c68c8142a-62d1-47af-bdb4-be956aca695f
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Zielony koktajl porowy

Przygotowanie

  • Awokado i ogórka obieramy i kroimy na drobne kawałki
  • Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywieniowego.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz równie smaczne, zielone koktajle.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ¼ pora (35 g)
  • 1 ząbek świeżego czosnku (5 g)
  • ½ ogórka zielonego (90 g)
  • ½ awokado (70 g)
  • Sól kłodawska (3 g)
  • Sok z ½ cytryny (40 g)
  • 0,5 l wody gazowanej

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Pasta z buraków i słonecznika

Nasiona słonecznika wsypujemy do miski i zalewamy szklanką wrzątku Przykrywamy pokrywką, lub talerzykiem i odstawiamy na 5 min Buraki obieramy i kroimy w kostkę i wkładamy do naczynia w którym będziemy blendować Cebulę obieramy i…

WIĘCEJ >

Sałatka owocowa

Arbuza kroimy w kostkę, usuwamy pestki Gruszki, jabłka kroimy w kostkę Banana kroimy w plastry Winogrono kroimy na połówki, usuwamy pestki Układamy pokrojone owoce, dodajemy jeżyny i borówki 

WIĘCEJ >

Dorsz zapiekany w pomidorami z tymiankiem, młodą kapustą ze skwarkami

Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Rybę solimy i pieprzymy Na blaszkę lub naczynie żaroodporne dajemy łyżkę masła Kładziemy rybę, a na nią plastry pomidora i tymianek Pieczemy 20 minut W tym czasie wrzucić kapustę do garnka…

WIĘCEJ >

Sałatka brukselkowo – brokułowa z salcesonem

Pomidora kroimy w cząstki Rzodkiewkę kroimy w plastry Salceson kroimy w kostkę Układamy na talerzu brokuły, brukselkę, roszponkę i pokrojone składniki Posypujemy krążkami cebuli Polewamy sosem

WIĘCEJ >