fbpx
logo
Szukaj
open close

Radio Opole: Fast food lasagnie

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Radio Opole: Fast food lasagnie

makaron-radio-opole-fast-food.jpg

Iwona Wierzbicka dla Radia Opole, na temat żywności paczkowanej, gotowej do spożycia po wyciągnięciu z opakowania i podgrzaniu. Co nam szkodzi, co może kryć się w takiej żywności i kto może sobie na taką pozwolić.

Makaron, lasagnie, fast food.

Foto: imageworld.pl

Autor



Iwona Wierzbicka

Iwona Wierzbicka dla Radia Opole, na temat żywności paczkowanej, gotowej do spożycia po wyciągnięciu z opakowania i podgrzaniu. Co nam szkodzi, co może kryć się w takiej żywności i kto może sobie na taką pozwolić.

Makaron, lasagnie, fast food.

Foto: imageworld.pl

Autor

Iwona Wierzbicka
3 września 2014

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Radio Opole: Grill po staropolsku

Grill po staropolsku bez konserwantów, o gotowcach z marketu, piwie oraz konsekwencjach i zagrożeniach tradycyjnego grillowania. WIĘCEJ >

Radio Opole: Zdrowie i uroda – Psychodietetyka

Mateusz Durbas w Radiu Opole opowiada o żywieniu w stresie, wpływie psychiki na stan naszego zdrowia. Opowiada o zależnościach jakie występują pomiędzy psychiką, a zdrowiem.

WIĘCEJ >

Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków

Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.

WIĘCEJ >

Radio Opole wiosną – witaminki po zimie

Na temat nowalijek, witamin, zdrowego stylu życia rozmawia z Iwoną Wierzbicką w Radiu Opole - Wiesław Kolbusz. Jak często jeść, co z tymi nowalijkami, co z witaminami.

WIĘCEJ >