fbpx
logo
Szukaj
open close

Grillowana kapusta pak choi

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-24
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Grillowana kapusta pak choi

Przygotowanie

  • Na patelni rozgrzewamy tłuszcz
  • Kładziemy kapustę i grillujemy przez ok. 2-3 minuty z każdej strony
  • Kapustę kładziemy na talerze i posypujemy sezamem

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z kapustą pak choi.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Kapusta pak choi (840 g)
  • Sezam biały (10 g)
  • Olej sezamowy ekologiczny (6 ml)

Potrzebny sprzęt

Patelnia grillowa

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Grillowana dynia z kiełbasą

Kiełbasy nacinamy na krzyż z dwóch stron Dynię obieramy ze skóry i kroimy w cienkie (0,5 cm) plastry Rozgrzewamy patelnię z łyżką tłuszczu Kładziemy kiełbasy, smażymy po 5 min z każdej strony na małym ogniu…

WIĘCEJ >

Rzodkiewka

Rzodkiewki myjemy Obcinamy liście i ogonki Zjadamy

WIĘCEJ >

Sałatka z jesiennych zbiorów z dynią

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Dynię obieramy i kroimy w kostkę Blachę wykładamy folią aluminiową Dynię rozkładamy na folii, skrapiamy tłuszczem i posypujemy przyprawami (solą i pieprzem) Blachę wkładamy do piekarnika na ok….

WIĘCEJ >

Grillowane papryki, cukinia i marchew

Papryki kroimy w paski i wrzucamy do miski Cukinię kroimy w plastry i wrzucamy do miski Marchewki obieramy, kroimy w plasterki wrzucamy do miski Do miski z warzywami dolewamy tłuszcz, dodajemy przyprawy (sól i pieprz)…

WIĘCEJ >