fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jeżyny

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c662-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Jeżyny

Przygotowanie

  • Jeżyny umyć pod bieżącą wodą
  • Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do aktualnej diety.

Uwagi

Wykorzystaj jeżyny w podpiętych, powiązanych przepisach.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 200 g jeżyn

Potrzebny sprzęt

Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Spaghetti z kalarepy z sosem leśnym (wegetariańskie)

Kalarepę obieramy i przepuszczamy przez tarkę spiralną Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę Grzyby oczyszczamy/rozmrażamy, kroimy w kawałki Rozgrzewamy na patelni tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem Podsmażamy 2 min Dodajemy grzyby Podsmażamy 3 min…

WIĘCEJ >

Spaghetti Konjac z krewetkami

Makaron wyjmujemy z worka do miski z zimną wodą Zmieniamy wodę 3 razy co kilka minut, aż przestanie „czuć rybą” W tym czasie obieramy czosnek i cebulę, kroimy w kostkę Krewetki wkładamy do ciepłej wody…

WIĘCEJ >

Łosoś z grillowanym ananasem duszonym w mleku kokosowym i ryżem

Ananasa obrać, wyciąć ze środka każdego plastra zdrewniałe kółko, przekroić na pół Ryż ugotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem Kładziemy łososia na patelni Smażymy po 5 min z każdej strony…

WIĘCEJ >

Pasztet z wiśniami

Obieramy warzywa i wkładamy do garnka Dodajemy mięso Wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie Zalewamy wodą, lekko solimy i pieprzymy Gotujemy na małym ogniu przez 2 godz. Wyjmujemy mięso i warzywa do przestudzenia Mielimy mięso…

WIĘCEJ >