fbpx
logo
Szukaj
open close

Kiełbaski grillowane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ce958bda0-15de-42a3-9526-252feb64ae87
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Kiełbaski grillowane

Przygotowanie

  • Podgrzewamy kiełbaski
  • Wrzucamy do wrzątku, nie gotujemy
  • Wyciągamy po 5 minutach
  • Kładziemy parówki na rozgrzany grill lub patelnię grillową i grillujemy do zarumienienia

Rady dietetyka

Wybieraj kiełbaski dobrej jakości i czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” oraz „Pure”.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych dań z kiełbasą.

Autor

Iwona Wierzbicka
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Kiełbasa śląska (170 g)

Potrzebny sprzęt

Garnek, Grill

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Szaszłyki z kiełbasą

Wszystkie składniki kroimy w grubą kostkę i nabijamy na patyczki. Wkładamy do nagrzanego na 180 st. C piekarnika na około (…)

WIĘCEJ >

Warzywa zapiekane z kiełbasą

Piekarnik nagrzewamy do 180°C. Do naczynia żaroodpornego wkładamy podzieloną na 4 kawałki, ponacinaną kiełbasę, warzywa pokrojone w ćwiartki albo połówki (…)

WIĘCEJ >

Kiełbasa parzona

½ litra wody wkładamy do lodówki Jelita wkładamy do miski i zalewamy ciepłą wodą, lekko mieszamy ręką Zmieniamy wodę i (…)

WIĘCEJ >