fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kiełbaski grillowane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ce958bda0-15de-42a3-9526-252feb64ae87

Kiełbaski grillowane

Przygotowanie

  • Podgrzewamy kiełbaski
  • Wrzucamy do wrzątku, nie gotujemy
  • Wyciągamy po 5 minutach
  • Kładziemy parówki na rozgrzany grill lub patelnię grillową i grillujemy do zarumienienia

Rady dietetyka

Wybieraj kiełbaski dobrej jakości i czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura”oraz „Pure”. Możesz dołożyć ulubione warzywa.

Autor

Iwona Wierzbicka
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 2 kiełbaski śląskie (170 g)

Potrzebny sprzęt

Garnek, Grill
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Krewetki tygrysie w sosie z mleczkiem kokosowym

Na patelni rozpuścić smalec gęsi. Dodać drobno posiekany czosnek. Kiedy się zeszkli wrzucić krewetki (z ogonkami). Smażyć na średnim ogniu kilka minut (aż staną się całkiem różowe), dodać sok z cytryny, a po ok. dwóch…

WIĘCEJ >

Sałatka z serem pleśniowym lazur

Sałatę targamy na kawałki, dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i pomidora Dodajemy pokrojony ser lazur, polewamy oliwą i octem Podajemy

WIĘCEJ >

Grillowane Halloumi

Ser Halloumi wyjmujemy z opakowania i grillujemy na patelni aż do momentu zarumienienia Z pozostałych składników robimy sałatkę i podajemy razem z serem

WIĘCEJ >

Sałatka jarzynowa

Marchew, pietruszkę, seler i ziemniaka płuczemy i wrzucamy do garnka Zalewamy gorącą wodą i gotujemy 25 min Ogórki kroimy w kostkę i kładziemy na sicie, żeby odciekła z nich woda Jajka obieramy i kroimy w…

WIĘCEJ >