Maliny
Maliny
Przygotowanie
- Maliny umyć pod bieżącą wodą
- Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Malina (świeża) (200 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Kiełbasa parzona
½ litra wody wkładamy do lodówki Jelita wkładamy do miski i zalewamy ciepłą wodą, lekko mieszamy ręką Zmieniamy wodę i znowu mieszamy i tak z 3 razy Zostawiamy je w wodzie (jeśli wyschną, to nie da…
WIĘCEJ >Sałatka z pestkami dyni
Płuczemy i osuszamy rukolę Myjemy pomidory i ogórka, a następnie kroimy Wrzucamy warzywa do miski Oliwę, ocet, musztardę,szczyptę soli i pieprzu umieszczamy w zamkniętym słoiku i wstrząsamy energicznie Warzywa w misce posypujemy pestkami dyni i…
WIĘCEJ >Shake pomarańczowo – imbirowy
Pomarańczę obrać i podzielić na mniejsze kawałki Imbir obrać i posiekać nożem Oba składniki wrzucić do blendera kielichowego Zalać wodą kokosową Dodać miód Miksować 15 sekund
WIĘCEJ >