Miks wędlin z miksem sałat
Miks wędlin z miksem sałat
Przygotowanie
- Wędliny układamy na talerzu
- Obok układamy sałaty i polewamy sosem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy wszystkie składniki tego przepisu odpowiadają Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom. Podczas stosowania protokołu autoimmunologicznego (AIP) sos przyrządzamy bez dodatku musztardy. Wędliny możemy samodzielnie przyrządzić lub zakupić w sklepie spożywczym. Zwracajmy uwagę na ich jakość.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia podobnych potraw oraz nasze pomysły na przyrządzenie domowej roboty sosów vinaigrette.
Do sporządzenia tego przepisu możesz użyć dowolnych, ulubionych wędlin oraz dowolnych, ulubionych sałat.
Autor
Lista składników
- Salceson wieprzowy (200 g)
- Sałata rzymska (140 g)
- Szynka parmeńska (60 g)
- Wieprzowina schab suszony (60 g)
- Sarnina szynka (surowa) (60 g)
- Sałata karbowana (40 g)
- Sos vinaigrette (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.