fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Mus jagodowy ze śmietaną

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5caca1156a-6f00-429d-8bdd-0d8244dd1c2b
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Mus jagodowy ze śmietaną

Przygotowanie

Jagody blendujemy na gładki mus, a następnie przenosimy do miski (lub szklanki)

Na wierzch nakładamy śmietanę

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia musów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Śmietana 18% (100 g)
  • Jagoda leśna (50 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jajo w foremce z boczku

Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C Foremki na muffiny smarujemy tłuszczem Ścianki foremek w środku wykładamy plastrami boczku Do miski po kolei wybijamy jaja i przelewamy do foremek z boczkiem Jaja posypujemy przyprawami i…

WIĘCEJ >

Banan w naleśniku

W rondlu rozpuszczamy tłuszcz Wszystkie składniki (poza bananami) umieszczamy w mikserze (lub blenderze) i razem dokładnie miksujemy Rozgrzewamy patelnię Na rozgrzaną patelnię wylewamy porcję ciasta i smażymy naleśniki po ok. 3-4 minuty z każdej strony…

WIĘCEJ >

Gruszka

Gruszkę umyć i zjeść

WIĘCEJ >

Szynka z wieprzowiny, boczku i rydzów

Wieprzowinę razem z czosnkiem mielimy na standardowym sitku (średnim) Boczek kroimy w kostkę około 1 cm Rydze czyścimy i kroimy w kawałki, (jeśli mamy zamrożone, to trzeba je wyjąć kilka godzin wcześniej, żeby odtajały) Zmielone…

WIĘCEJ >