fbpx
logo
Szukaj
open close

Mus malinowy ze śmietaną

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0ba22ec1-17f6-4058-899c-45c81bd07d33
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Mus malinowy ze śmietaną

Przygotowanie

  • Maliny blendujemy na jednolity mus, a następnie przenosimy do miski
  • Na wierzch nakładamy śmietanę

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia musów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Śmietana 18% (100 g)
  • Malina (70 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Mus truskawkowo-bananowy z chia

Z truskawek usuwamy szypułki Banana obieramy i kroimy na kawałki Owoce wrzucamy do blendera i blendujemy do momentu uzyskania jednolitego musu Mus przelewamy do miski i posypujemy nasionami chia

WIĘCEJ >

Mus gruszkowo-truskawkowy

Z truskawek usuwamy szypułki Gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki i usuwamy gniazdo nasienne Owoce wrzucamy do blendera i blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji Mus przenosimy do miski (możemy udekorować owocami lub pestkami)

WIĘCEJ >

Mus jagodowy ze śmietaną

Jagody blendujemy na gładki mus, a następnie przenosimy do miski (lub szklanki) Na wierzch nakładamy śmietanę

WIĘCEJ >

Mus czekoladowy z owocami

Jabłko i banana obieramy, kroimy w mniejsze kawałki, umieszczamy w misce, dodajemy kakao i miksujemy blenderem na gładką masę Mus nakładamy łyżką do pucharków i dekorujemy pestkami granatu, kawałkami gruszki i połówkami winogrona oraz listkami mięty

WIĘCEJ >