fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Pomarańcza

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c669-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Pomarańcza

Przygotowanie

  • Pomarańczę umyć i obrać ze skóry
  • Podzielić na cząstki

Uwagi

Pomarańczę możesz wykorzystać do przyrządzenia koktajlów oraz ciast (powiązane przepisy).

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 pomarańcza (240 g)

Potrzebny sprzęt

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Schab po poznańsku z kapustą zasmażaną oraz gotowanymi ziemniakami

Ziemniaki obrać i ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie – około 30 min Kapustę pokroić w cienkie paski Cebulę obrać i pokroić w kostkę Boczek pokroić w kostkę Rozgrzać w garnku łyżkę tłuszczu Wrzucić…

WIĘCEJ >

Truskawki

Truskawki umyć pod bieżącą wodą Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

WIĘCEJ >

Ciasto bananowe

Bierzemy miskę i wrzucamy do niej masło Dodajemy mąkę jaglaną i gryczaną Dodajemy cukier i jajka Mieszamy rękami na jednolitą masę Wyrobione ciasto dzielimy na dwie części Do jednej części dodajemy karob i formujemy kulkę…

WIĘCEJ >

Halibut z sosem chrzanowo-porowym

Halibut: Halibuta płuczemy pod zimną wodą i osuszamy za pomocą ręcznika papierowego. Kroimy na mniejsze kawałki i doprawiamy solą. Następnie oprószamy filety skrobią z maranty. Na patelni rozgrzewamy dobrze tłuszcz i smażymy rybę z każdej…

WIĘCEJ >