fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Ryż brązowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c744-1

Ryż brązowy

Przygotowanie

  • Ryż wsypać do garnka i zalać wrzącą wodą.
  • Gotować 30-35 minut do momentu aż wchłonie wodę.
  • Odcedzić na sitku.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 1 godziny
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 60 g ryżu brązowego

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Garnek, Sitko
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Czekoladowy krem daktylowy

Wszystkie składniki umieszczamy w misie blendera i miksujemy na gładki krem

WIĘCEJ >

Domowa żółta musztarda

Mąkę z gorczycy mieszamy z przyprawami i zalewamy wodą, miksujemy blenderem Ustawiamy na najmniejszym ogniu i gotujemy do momentu aż zmniejszy się objętość o połowę przez około 40 minut Po tym czasie dolewamy ocet Gotujemy…

WIĘCEJ >

Dip ze świeżymi ziołami

Wszystkie składniki blendujemy na gładki krem

WIĘCEJ >

Domowy chrzan bez mleka i cukru

Chrzan myjemy i obieramy Ścieramy na tarce o najdrobniejszych oczkach Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy Ucieramy razem z chrzanem i mlekiem kokosowym do uzyskania jednolitej masy, po czym dodajemy ocet

WIĘCEJ >