fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Ryż brązowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c744-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Ryż brązowy

Przygotowanie

  • Ryż wsypać do garnka i zalać wrzącą wodą.
  • Gotować 30-35 minut do momentu aż wchłonie wodę.
  • Odcedzić na sitku.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 1 godziny
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Ryż brązowy (60 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Garnek, Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zupa szczawiowa

Szczaw siekamy na kawałki Cebulę obieramy i kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. 3-4 minuty Dodajemy pozostałe składniki i całość gotujemy przez ok. 10 minut

WIĘCEJ >

Sos vinaigrette AIP z awokado

Awokado obrać, wyrzucić pestkę i skórę Miąższ awokado wrzucić do naczynia w którym będziemy miksować Dodać resztę składników i zmiksować 

WIĘCEJ >

Shake jaglany z owocami

Kaszę gotujemy wg instrukcji na opakowaniu, a następnie odcedzamy Wszystkie składniki razem blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji

WIĘCEJ >

Brokułowo-paprykowa sałatka

Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 6-7 minut, a następnie odcedzamy Paprykę kroimy w paski Cykorię rozdzielamy na liście Wszystkie warzywa układamy na talerzu i polewamy sosem

WIĘCEJ >