Sos chrzanowy
Sos chrzanowy
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.
Autor
Lista składników
- Śmietana 18% (20 g)
- Majonez (20 g)
- Chrzan tarty (4 g)
- Sok z cytryny (bio) (3 ml)
- Sól kłodawska (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Powiązane Przepisy
Szybki sos diabelski
Grill w piekarniku rozgrzewamy na pełną moc Blachę wykładamy folią aluminiową Na folii kładziemy cebulki, obrany czosnek i chili, po czym wkładamy blachę do piekarnika i podpiekamy wszystko na brązowo Blachę wyciągamy z piekarnika i…
WIĘCEJ >Sos holenderski
Do rondla wkładamy tłuszcz i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Następnie ściągamy rondel z kuchenki i odkładamy na ok. 5 minut do ostygnięcia Ostrożnie ściągamy piankę z wierzchu stopionego tłuszczu Sklarowaną część tłuszcz przelewu…
WIĘCEJ >Włoski sos sałatkowy
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki Wszystkie składniki wrzucamy do słoika, zakręcamy i potrząsamy do momentu, aż wszystkie składniki się dokładnie połączą
WIĘCEJ >