fbpx
logo
Szukaj
open close

Sos tatarski

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f2a0196-7768-4437-a45e-fcb7128008fb
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sos tatarski

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Majonez (250 g)
  • Cebula (25 g)
  • Sok z cytryny (bio) (6 ml)
  • Koper (ziele) suszony (1.5 g)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kotlety schabowe z sosie jabłkowym

Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do moździerza Dodajemy tłuszcz oraz przyprawy (koper i sól) i rozgniatamy na pastę Następnie nacieramy pastą mięso, wkładamy do miski (niemetalowej), przykrywamy folią i odstawiamy na ok. 30 minut…

WIĘCEJ >

Omlet

Do miski wybijamy jaja, dodajemy przyprawy i roztrzepujemy rózgą kuchenną Cały czas mieszając dolewamy mleko i dosypujemy mąkę oraz otręby Konsystencja masy powinna być lejąca, ale spieniona Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wylewamy masę i smażymy…

WIĘCEJ >

Domowy ketchup

Wszystkie składniki umieszczamy w garnku, mieszamy i doprowadzamy do wrzenia Zmniejszamy ogień i gotujemy przez ok. 15-20 minut, cały czas mieszając

WIĘCEJ >

Kasza gryczana

Kaszę wsypać do garnka i zalać wrzącą wodą. Gotować 10-15 minut. Odcedzić na sitku.

WIĘCEJ >