Sos tatarski
Sos tatarski
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.
Autor
Lista składników
- Majonez (250 g)
- Cebula (25 g)
- Sok z cytryny (bio) (6 ml)
- Koper (ziele) suszony (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Sos z oliwkami i pesto
Wszystkie składniki razem dokładnie blendujemy, a następnie wkładamy do lodówki i dokładnie schładzamy
WIĘCEJ >Mus z jabłek
Jabłka obieramy i kroimy w kostkę (gniazda nasienne usuwamy) Następnie wrzucamy jabłka do garnka, dolewamy wodę (tylko tyle, aby pokryła całe dno) i gotujemy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż owoce się…
WIĘCEJ >Karmelizowane cebulki
Cebulki obieramy (końcówki zostawiamy, aby nie rozpadły się podczas gotowania) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulki, dodajemy zieleninę (tymianek) i przyprawy (liść laurowy), mieszamy i podsmażamy przez ok. 5 minut Dolewamy bulion i sok z…
WIĘCEJ >