fbpx
logo
Szukaj
open close

Sos tatarski

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f2a0196-7768-4437-a45e-fcb7128008fb
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sos tatarski

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Majonez (250 g)
  • Cebula (25 g)
  • Sok z cytryny (bio) (6 ml)
  • Koper (ziele) suszony (1.5 g)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Sos pomidorowy na oleju lnianym

Wszystkie składniki razem dokładnie blendujemy

WIĘCEJ >

Sos z oliwkami i pesto

Wszystkie składniki razem dokładnie blendujemy, a następnie wkładamy do lodówki i dokładnie schładzamy

WIĘCEJ >

Mus z jabłek

Jabłka obieramy i kroimy w kostkę (gniazda nasienne usuwamy) Następnie wrzucamy jabłka do garnka, dolewamy wodę (tylko tyle, aby pokryła całe dno) i gotujemy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż owoce się…

WIĘCEJ >

Karmelizowane cebulki

Cebulki obieramy (końcówki zostawiamy, aby nie rozpadły się podczas gotowania) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulki, dodajemy zieleninę (tymianek) i przyprawy (liść laurowy), mieszamy i podsmażamy przez ok. 5 minut Dolewamy bulion i sok z…

WIĘCEJ >