logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Chłodnik czosnkowo – koperkowy z łososiem

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-83

Chłodnik czosnkowo – koperkowy z łososiem

Przygotowanie

  • Mleko wlewamy do naczynia, w którym będziemy miksować
  • Dodajemy czosnek
  • Wydrążony miąższ z awokado
  • Miksujemy blenderem
  • Łososia kroimy w drobne paski, dodajemy do zupy
  • Dodajemy koperek, mieszamy
  • Doprawiamy solą i pieprzem

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 30 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 100 ml mleka kokosowego
  • 1 mały ząbek czosnku
  • 2 – 3 gałązki koperku
  • 50 g łososia wędzonego
  • ½ awokado
  • sól, pieprz

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Sałata rzymska z serem pleśniowym, śliwkami i orzechami

Sałatę podrzeć w palcach na małe kawałki (chyba, że mamy małe listki ze środka, to mogą zostać w całości, będą (…)

WIĘCEJ >

Mandarynka

Mandarynki umyć i obrać

WIĘCEJ >

Curry z kalafiorem i cieciorką

Ciecierzycę dzień wcześniej zalewamy wodą i moczymy przez noc Drugiego dnia gotujemy ją na małym ogniu do miękkości (około 1-2 (…)

WIĘCEJ >

Praliny daktylowe

Czekoladę łamiemy na kawałki Wrzucamy do czystego suchego garnka Dolewamy mleka kokosowego Rozpuszczamy na bardzo małym ogniu, cały czas mieszając, (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl