logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Chłodnik czosnkowo – koperkowy z łososiem

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-83

Chłodnik czosnkowo – koperkowy z łososiem

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-83

Przygotowanie

  • Mleko wlewamy do naczynia, w którym będziemy miksować
  • Dodajemy czosnek
  • Wydrążony miąższ z awokado
  • Miksujemy blenderem
  • Łososia kroimy w drobne paski, dodajemy do zupy
  • Dodajemy koperek, mieszamy
  • Doprawiamy solą i pieprzem

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 30 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 100 ml mleka kokosowego
  • 1 mały ząbek czosnku
  • 2 – 3 gałązki koperku
  • 50 g łososia wędzonego
  • ½ awokado
  • sól, pieprz

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Krem z kalafiora

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Kalafior dzielimy na małe różyczki W garnku rozpuszczamy tłuszcz Dodajemy cebule, podsmażamy 3 minuty (…)

WIĘCEJ >

Sałata z boczniakami

Por przekroić wzdłuż na pół Wypłukać każdy liść pod bieżącą wodą żeby piasku nie było Pokroić w paseczki Czosnek obrać (…)

WIĘCEJ >

Naleśniki samuraja

Wszystkie składniki mieszamy razem w misce (można użyć miksera, albo ręcznie wymieszać trzepaczką). Patelnię nasmarowujemy małą ilością masła i rozgrzewamy. (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl