fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Dip ziołowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8452e712-790f-4820-9a0e-b9cbf354618e

Dip ziołowy

Przygotowanie

  • Awokado wydłubujemy łyżeczką ze skórki
  • Miąższ przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować, skórę i pestkę wyrzucamy
  • Dodajemy koperek, szczypiorek i miętę oraz sok wyciśnięty z 1 cytryny
  • Blendujemy na gładki dip
  • Doprawiamy solą

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ awokado
  • 3-4 gałązki koperku
  • 3-4 gałązki szczypiorku 
  • 5-6 liści mięty
  • sok z 1 cytryny
  • sól himalajska/kłodawska – do smaku

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Ciasto batatowo-kasztanowe

Do dużej miski przesiewamy mąkę, dodajemy sodę oczyszczoną i przyprawy. W osobnej misce mieszamy mleko olej i ocet. Wlewamy do (…)

WIĘCEJ >

Pasztet wieprzowy z grzybami

Żeberka i boczek kroimy w kawałki 8 cm Lekko solimy i pieprzymy Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w półksiężyce (…)

WIĘCEJ >

Jabłko pieczone z owocami z sosem bananowo – kokosowym

Włączyć piekarnik na 190 stopni Z jabłka odcinamy wierzch od strony ogonka (tak z 0,5 cm grubości) Wydrążamy środek jabłka (…)

WIĘCEJ >

Jabłko

Jabłko umyć i zjeść

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl