fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Dip ziołowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8452e712-790f-4820-9a0e-b9cbf354618e

Dip ziołowy

Przygotowanie

  • Awokado wydłubujemy łyżeczką ze skórki
  • Miąższ przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować, skórę i pestkę wyrzucamy
  • Dodajemy koperek, szczypiorek i miętę oraz sok wyciśnięty z 1 cytryny
  • Blendujemy na gładki dip
  • Doprawiamy solą

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ awokado
  • 3-4 gałązki koperku
  • 3-4 gałązki szczypiorku 
  • 5-6 liści mięty
  • sok z 1 cytryny
  • sól himalajska/kłodawska – do smaku

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Shake z kaki

Kaki obrać, pokroić w kawałki i wrzucić do blendera Dodać wodę kokosową Miksować 15 sekund 

WIĘCEJ >

Koktajl jagodowy

Myjemy szpinak Imbir myjemy i obieramy Do blendera wkładamy mrożone jagody, szpinak i imbir Do składników wlewamy 2 szklanki wody Wszystko blendujemy

WIĘCEJ >

Owsianka z otrębami

Płatki owsiane mieszamy z otrębami Zagotowujemy w mleku kokosowym (jeśli płyn odparuje, to można dolać wody) Całość mieszamy i podajemy

WIĘCEJ >

Chili con carne z jelenia

Mięso kroimy na małe kawałki, żeby maszynka do mięsa miała łatwiej Mielimy mięso na standardowym sitku Paprykę kroimy w kostkę Marchew obieramy i kroimy w kostkę Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Cukinię…

WIĘCEJ >