fbpx
logo
Szukaj
open close

Frankfurterki wieprzowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c716945c4-01a5-4a51-8f8d-f558072eafd3
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Frankfurterki wieprzowe

Przygotowanie

  • Frankfurterki parzymy we wrzącej wodzie przez ok. 5 minut

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Frankfurterka (250 g)

Potrzebny sprzęt

Garnek

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Łosoś z warzywami

Cukinię i marchewkę kroimy w plasterki Układamy je na rozgrzanej patelni, a na wierzchu układamy łososia. Całość dusimy 15 minut na małym ogniu.

WIĘCEJ >

Zapiekanka makaronowa z papryką

Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Papryki kroimy w drobną kostkę Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Makaron gotujemy wg instrukcji na opakowaniu, a następnie odcedzamy i przenosimy do miski Piekarnik nagrzewamy…

WIĘCEJ >

Pieczony filet z makreli z marchewką i pomidorami

Piekarnik nagrzewamy do temp. 200 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Rybę dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym, a następnie kroimy wzdłuż na pół tworząc filety Na papier układamy filety i posypujemy z każdej…

WIĘCEJ >

Razowy chleb z ziarnami

Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu rozpuszczenia się go, a następnie ściągamy rondel z kuchenki Do miski wsypujemy drożdże i cukier, wlewamy połowę ciepłej wody i szybko mieszamy Następnie przykrywamy miskę i odstawiamy…

WIĘCEJ >