logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Tatar wołowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-34

Tatar wołowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-34

Przygotowanie

  • Mięso doprawiamy solą, dodajemy oliwę, mieszamy, kładziemy na talerzu.
  • Ogórka kroimy w kostkę i układamy obok mięsa, tak samo kapary.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 150 g mielonej wołowiny (najlepiej z czystego mięśnia, jak polędwica, rostbef)
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 łyżka kaparów
  • sól himalajska/kłodawska
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Grillowana polędwiczka

Polędwiczkę obieramy z błon, delikatnie przyprawiamy solą. Marchew kroimy w drobne kawałki i gotujemy 15 minut w małej ilości posolonej (…)

WIĘCEJ >

Sałatka kalafiorowo – ziemniaczana

Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki Gotujemy w osolonej wodzie do miękkości (około 25 min) Kalafiora rozdzielamy na „róże” Wrzucamy kalafiora (…)

WIĘCEJ >

Sałatka z wędzonym łososiem, granatem i awokado

Łososia rozdrobnić rękami na małe kawałki, albo pokroić nożem Sałatę poszarpać/porwać rękami Pomidor umyć i pokroić jak kto umie/lubi Paprykę pokroić (…)

WIĘCEJ >

Curry z dynią i ciecierzycą

Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę i posiekany czosnek. Jeśli decydujemy się na ostrą papryczkę to pokrojoną i (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl