logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zasmażana fasolka

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ce4f769cb-4dda-40a1-8be1-7313289daff3

Zasmażana fasolka

Przygotowanie

  • Na patelni rozgrzewamy masło klarowane z czosnkiem.
  • Dodajemy fasolkę i chwile podsmażamy.
  • Pod koniec smażenia dorzucamy do całości płatki drożdzowe i smażymy jeszcze chwilę.
  • Solimy według upodobań i podajemy.

Autor

Maja Wlazły
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 łyżka masła klarowanego
  • 200 g fasolki szparagowej
  • 2 łyżki płatków drożdżowych nieaktywnych
  • 1 ząbek czosnku
  • sól himalajska

Potrzebny sprzęt

Patelnia
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Tofurnik z karmelem daktylowym

Wszystkie daktyle do użycia w przepisie moczymy w gorącej wodzie przez kilka minut. Następnie wodę odlewamy, ale zostawiamy jeszcze do (…)

WIĘCEJ >

Ciasto kokosowe z kremem z batatów

W jednej misce mieszamy dokładnie mąkę kokosową, sodę i sól. Żelatynę w proszku namaczamy w 6 łyżkach zimnej wody przez (…)

WIĘCEJ >

Zupa krem z grillowanych warzyw

Marchew i pietruszkę obrać, pokroić w długie plastry (pod skosem) Z papryki usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paski Cukinię (…)

WIĘCEJ >

Zrazy mielone z sarny z żurawiną i duszonymi warzywami

Sarninę kroimy na małe kawałki, żeby maszynce było łatwiej mielić Mięso mielimy w maszynce do mięsa Solimy, pieprzymy Wyrabiamy/mieszamy ręką (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl