logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Placuszki bananowo-gryczane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c59cc6588-845d-4c0b-a93d-cb0c62638603

Placuszki bananowo-gryczane

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki miksujemy do uzyskania konsystencji gęstego ciasta naleśnikowego
  • Smażymy na patelni nieprzywierającej

Uwagi

Patelnię można troszkę natłuścić przed smażeniem pierwszych placuszków

Autor

Monika Regiec ( blog: BodyClean.pl)
Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 100 g niepalonej kaszy gryczanej (przepłukanej i moczonej przez noc)
  • 1 banan
  • opcjonalnie: cynamon, szczypta soli, miód

Potrzebny sprzęt

Blender, Patelnia
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Porzeczki czarne lub czerwone

Porzeczki umyć pod bieżącą wodą Zostawić chwilę na sicie, żeby woda odciekła

WIĘCEJ >

Zrazy staropolskie ze schabu z kaszą gryczaną i buraczkami

Mięso mielone wkładamy do miski Lekko solimy i pieprzymy Mieszamy i dzielimy na 4 kulki Rozbijamy plaster schabu tłuczkiem do (…)

WIĘCEJ >

Zimne nóżki

Golonkę i nóżki wkładamy do dużego garnka, zalewamy zimną wodą, płuczemy z krwi, płynu Wylewamy wodę i powtarzamy kilka razy (…)

WIĘCEJ >

Zupa szczawiowa z jajem

Szczaw wypłukać i pokroić Cebulę obrać i pokroić w piórka lub połksiężyce W garnku rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl