fbpx
logo
Szukaj
open close

Placuszki bananowo-gryczane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c59cc6588-845d-4c0b-a93d-cb0c62638603-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Placuszki bananowo-gryczane

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki miksujemy do uzyskania konsystencji gęstego ciasta naleśnikowego
  • Smażymy na patelni nieprzywierającej

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Autor

Monika Regiec (blog: BodyClean.pl)
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut, powyżej 1 godziny
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Banan (120 g)
  • Kasza gryczana niepalona (100 g)
  • Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
  • Cynamon mielony (1 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Miska, Patelnia, Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Sałatka jesienna z granatem

Rozgrzewamy piekarnik do 200°C Wykładamy papier do pieczenia na blachę Wykładamy na blachę dynię, skrapiamy oliwą, dodajemy sól i pieprz Pieczemy około 40 minut, aż do miękkości Gotujemy komosę ryżową Do dużej miski dajemy komosę,…

WIĘCEJ >

Bananowe kokosanki

Banana obieramy ze skórki i rozgniatamy widelcem. Mieszamy banana dokładnie z wiórkami oraz roztopioną pastą kokosową (jeśli jej używamy). Formujemy kokosanki za pomocą łyżki do ciastek lub w dłoniach formujemy kulki i kładąc je na…

WIĘCEJ >

Zupa krem z kalafiora i kalarepy

Kalafiora myjemy i dzielimy na różyczki Kalarepę ostrożnie obieramy z twardej skórki i kroimy na mniejsze kawałki W garnku, w którym będziemy gotować zupę rozpuszczamy łyżkę oleju Cebulę kroimy, dodajemy do garnka i czekamy chwilę,…

WIĘCEJ >

Rosół z gęsi

Zaczynamy od tego, że bierzemy litrową plastikową butelkę Wlewamy do niej zimną wodę, zakręcamy i wkładamy do zamrażalnika Gęś kładziemy na desce, wycinamy piersi i odcinamy nogi (mięso używamy do dań obiadowych, szkoda go do…

WIĘCEJ >