fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Placuszki bananowo-gryczane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c59cc6588-845d-4c0b-a93d-cb0c62638603-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Placuszki bananowo-gryczane

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki miksujemy do uzyskania konsystencji gęstego ciasta naleśnikowego
  • Smażymy na patelni nieprzywierającej

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Autor

Monika Regiec (blog: BodyClean.pl)
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut, powyżej 1 godziny
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Banan (świeży) (120 g)
  • Kasza gryczana niepalona (100 g)
  • Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
  • Cynamon mielony (1 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Miska, Patelnia, Sitko

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jesienna surówka

Warzywa i imbir kroimy drobno przy użyciu szatkownicy (możemy także użyć tarki). Orzechy włoskie kroimy i posypujemy warzywa. Dodajemy cynamon, sól, pieprz, oliwę i sok z cytryny. Dokładnie mieszamy.

WIĘCEJ >

Parówki drobiowe

Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 min

WIĘCEJ >

Omlet kokosowy z rydzami

Rydze:   Rydze włożyć do miski z zimną wodą, oczyścić z igieł i piasku Położyć na cedzaku (jeśli są duże to kroimy na pół lub na ćwiartkii Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę…

WIĘCEJ >

Sałatka jesienna z granatem

Rozgrzewamy piekarnik do 200°C Wykładamy papier do pieczenia na blachę Wykładamy na blachę dynię, skrapiamy oliwą, dodajemy sól i pieprz Pieczemy około 40 minut, aż do miękkości Gotujemy komosę ryżową Do dużej miski dajemy komosę,…

WIĘCEJ >