Prosta sałatka
Prosta sałatka
Przygotowanie
- Pomidorki kroimy na pół
- Ogórka kroimy w plasterki
- Na patelni prażymy pestki dyni przez ok. 1-2 minuty, często mieszając
- Do miski wkładamy wszystkie składniki i lekko mieszamy (sałatkę polewamy sosem tuż przed podaniem)
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sałatek.
Autor
Lista składników
- Rukola (455 g)
- Pomidor koktajlowy (100 g)
- Ogórek długi (90 g)
- Pestki dyni obrane (30 g)
- Sos vinaigrette (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.