Rafaello
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cfcb32547-29c5-4a13-b169-a55f54cbb63b.jpg)
Rafaello
Przygotowanie
- Do miski wsypujemy wiórki, dodajemy tłuszcz i dokładnie mieszamy
- Owoce obtaczamy w wiórkach i wsadzamy do lodówki na ok. 15-20 minut
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Baranina łój (200 g)
- Winogrono białe (200 g)
- Wiórki kokosowe (200 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.