Rafaello
Rafaello
Przygotowanie
- Do miski wsypujemy wiórki, dodajemy tłuszcz i dokładnie mieszamy
- Owoce obtaczamy w wiórkach i wsadzamy do lodówki na ok. 15-20 minut
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Baranina łój (200 g)
- Winogrono białe (200 g)
- Wiórki kokosowe (200 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Sadzone jajo na ryżu z warzywami
Ryż gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 15 minut (lub wg instrukcji na opakowaniu) Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 3-4 minuty, a następnie odcedzamy Na patelni rozgrzewamy…
WIĘCEJ >Rosół z makaronem Konjac
Makaron wyjmujemy z worka do miski z zimną wodą Zmieniamy wodę 3 razy co kilka minut, aż przestanie „czuć rybą” Odcedzamy makaron na sicie W garnku zagotowujemy rosół Dorzucamy do rosołu makaron Wyłączamy palnik i…
WIĘCEJ >Risotto z trzech rodzajów ryżu
Ryż dziki i brązowy gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 40 minut, a następnie odcedzamy Paprykę i pieczarki kroimy w cienkie plasterki Czosnek obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Ser (parmezan) ścieramy na…
WIĘCEJ >