Sałatka warzywna z pomidorem
Sałatka warzywna z pomidorem
Przygotowanie
- Pomidora kroimy w cząstki
- Paprykę kroimy w paski
- Ogórka kroimy w pół plastry
- Wszystkie warzywa wrzucamy do miski i polewamy tłuszczem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych sałatek oraz domowych sosów vinaigrette.
Autor
Lista składników
- Pomidor (85 g)
- Papryka czerwona (55 g)
- Sałata karbowana (50 g)
- Ogórek długi (45 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
- Oliwki zielone (15 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.