Sos z Kolorado
Sos z Kolorado
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy i schładzamy co najmniej 1 godz. przed podaniem
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia sosów.
Autor
Lista składników
- Majonez (250 g)
- Mleko kokosowe (250 ml)
- Koper (ziele) suszony (3 g)
- Czosnek granulowany (1.5 g)
- Bazylia suszona (1.5 g)
- Pieprz czarny (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Powiązane Przepisy
Szybki sos diabelski
Grill w piekarniku rozgrzewamy na pełną moc Blachę wykładamy folią aluminiową Na folii kładziemy cebulki, obrany czosnek i chili, po czym wkładamy blachę do piekarnika i podpiekamy wszystko na brązowo Blachę wyciągamy z piekarnika i…
WIĘCEJ >Angielski sos miętowy
Zieleninę siekamy i przenosimy do moździerza Dodajemy połowę słodziku i rozcieramy na pastę Do garnka wsypujemy drugą połowę słodziku, wlewamy ocet, wodę oraz sok z cytryny i zagotowujemy Dodajemy pastę miętową oraz sól, mieszamy i…
WIĘCEJ >