Camembert, wiśnie i pieczywo
Camembert, wiśnie i pieczywo
Przygotowanie
- Bułkę kroimy w poprzek na plastry i układamy na talerzu, a obok kładziemy pozostałe składniki
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje podania sera camembert.
Autor
Lista składników
- Ser Camembert (120 g)
- Wiśnia (świeża) (70 g)
- Bułka orkiszowo-żytnia (70 g)
- Rukola (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Powiązane przepisy
Sałatka z grillowanym camembertem
Rozgrzewamy patelnię grillową Kładziemy ser i grillujemy przez ok. 3-4 minuty z każdej strony Awokado obieramy i kroimy w paski Pomidora kroimy w cząstki Rzodkiewkę kroimy w plastry Wszystkie warzywa układamy na talerzu, skrapiamy oliwą…
WIĘCEJ >Grillowany camembert i pieczywo czosnkowe
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Do miski wlewamy tłuszcz (oliwę), dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy i całość dokładnie mieszamy Blachę wykładamy papierem do pieczenia Bułkę kroimy w plastry i układamy na…
WIĘCEJ >Pieczony camembert z ananasem
Piekarnik nagrzewamy do temp. 200 st. C Ananasa kroimy w kostkę Blachę wykładamy papierem do pieczenia Na papier wykładamy ser, na wierzch nakładamy kawałki ananasa i całość skrapiamy tłuszczem oraz posypujemy przyprawami Blachę wkładamy do…
WIĘCEJ >Grillowany camembert z figami
Figę kroimy w ćwiartki Rozgrzewamy patelnię Wlewamy miód oraz ocet, kładziemy rozmaryn i podgrzewamy przez ok. 3-5 minut, aż zgęstnieję Dodajemy figę i smażymy przez ok. 2-3 minuty, co jakiś czas obracając Rozgrzewamy patelnię grillową…
WIĘCEJ >